Skip to main content

Vi kan designe jeres logo og identitet

Et godt logo skal kunne bruges både til digitalt og til tryk. Dvs. til alt fra hjemmeside til emailsignatur og tryk på bilen. Det tager vi højde for og vejleder om.

Det betyder også at vi altid leverer logoets arbejdsfil i ”vektor”-format så det kan skaleres i størrelse uden at blive uskarpt. Så kan det bruges til alt og alle steder.

Logo grundpakkens indhold

Vi designer et færdigt logo og identitetsfarve til jer, og sikrer I kan bruge det alle steder:

  • Resultatet er ét stk. færdigt logo ud fra jeres ønsker, tilretning og vores samtaler.

  • Logoet leveres i filformatet .PNG så det kan indsættes elektronisk i både hjemmeside, faktura og email signatur mm.

  • Logoets arbejdsfil (vektor) leveres i form af PDF eller SVG så det kan skaleres i størrelse. Så kan det bruges til fx tryk og på bilen.

  • Vi leverer logoets identitetsfarvekoder så de kan bruges andre steder som fx hjemmeside og T-shirt farve.

Prisen for et færdigt logo er 2.499 kr. ekskl. moms.

Processen ved logodesign

1. Vi tager en kort indledende telefonisk snak om følgende punkter:

  • Navn - Virksomhedens navn og vigtigere den præcise stavemåde.

  • Slogan – Det er kun 1/4 der ønsker et slogan i sit logo. Det er kun anbefalet hvis man ikke kan regne ud hvad virksomheden laver ud fra ens navn.

  • Ikon – Blikfang og den genkendelige del af logoet. Fortæller om din branche og arbejde der udføres. Fx en hammer for handyman, dråbe for VVS osv.

  • Stilart – Den ønskede stil. De fleste moderne logoer er i ”flat” design, uden skygger eller 3D effekter. Der skal tages højde for hvor logo skal bruges.

  • Format – Et bredt logo er ofte mere anvendeligt forskellige steder end et kvadratisk. Det betyder ofte at sætte ikonet til venstre for navnet i stedet for over.

  • Farveindtryk – Måske I allerede har en signaturfarve, eller har ønsker til en farve? Ellers finder vi en god identitetsfarve til jer ud fra "signalværdier".

2. På baggrund af vores snak og analyse leverer vi 2 stk. logoer at vælge mellem.

3. I vælger logo at gå videre med, samt evt. ønskede rettelser. Vi designer nu det endelige logo.

Tilkøb til logodesign

Ekstra forslag til logo at vælge mellem

Ønsker du flere logoer at vælge mellem så du er mere sikker i dit valg? Det er ofte et helt andet logo med et andet ikon, farver og opstilling. Men det kunne også være med en variation af et logo hvor tekst (inkl.  font/størrelse/farve), eller med/uden slogan på.

Pris 400 kr. pr. ekstra logo forslag.

Ekstra retterunde af valgt logo

Tillykke, du har fundet dit logo, men du vil gerne lige sætte prikken over i'et med endnu en ekstra retterunde. Det er fx at rette størrelsesforhold og afstande mellem elementerne, ændre tekststørrelse/font/farver igen, eller skifte placeringer på ting (men ikke ændringer til selve ikonet).

Pris 300 kr. pr. ekstra retterunde.

Anderledes version af det valgte logo

Måske ønsker I en version der er kvadratisk (egnet til bilen) i stedet for en aflangt/bredt (egent til print, hjemmeside mm.)? Eller omvendt?
Det kunne også være et hvor farverne er inverteret så det kan bruges på anden baggrundsfarve, eller blot en sort/hvid version.

Pris 1.000 kr. pr. ekstra logo version.