Skip to main content

Hosting- og sikkerheds-pakke

Uanset hvordan I køber hjemmesiden hos os kan I få glæde af vores højhastigheds og højkvalitets hosting, samt løbende sikkerhedsopdateringer af jeres hjemmeside. Så skal I slet ikke huske på noget, samtidig med i mindsker risikoen for at blive hacket.

Så snart hjemmesiden er betalt er hosting- og sikkerhedspakken som beskrevet nedenfor. Med betalt menes at hjemmesiden enten er købt som en engangsudgift, eller at man har gennemført afbetalings-perioden på enten 1 eller 3 år (med en anden pris pr. md. i perioden).

Hosting- og sikkerheds-pakkens indhold

Med vores hosting skal du INTET foretage dig for at holde din hjemmeside kørende:

Hosting af hjemmesiden via kvalitets-hosting.dk

2 dedikeret CPU kerner, 1 GB RAM, ubegrænset trafik samt LiteSpeed hastighedsoptimering mm.
Det betyder ekstra høj hastighed som Google belønner med ekstra søgemaskineoptimering.
Emails der synkroniserer mellem alle ens enheder (også mobiltelefon) så man kan tilgå emails alle steder fra.

Løbende sikkerheds-opdateringer af hjemmesiden

Alt software skal sikkerhedsopdateres - især hvis det er online! Det kan blive dyrt at lade være. Vi holder din hjemmeside fuldt sikkerhedsopdateret. Derved minimeres risikoen for at blive hacket. Udgift til Page Builderens licens er med i prisen.

Opsætning af firewall i hjemmesiden der stopper angreb

En web-firewall blokerer automatisk omkring 1 million IP'er der er kendt for at hacke og spamme. Kan scanne filsættet, blokerer automatisk de mest gængse former for forsøg på angreb, samt kan helt blokere unødige lande fra at se hjemmesiden. Udgift til Firewallens licens er med i prisen.

Den samlede pris er kun 349 kr. pr. md. (det er 45 % rabat)

Prisen er ekskl. moms og betales enten halvårligt eller årligt efter aftale. Prisen gælder fra når hjemmesiden er betalt.