Skip to main content

Om Kvalitets-hjemmeside.dk

Kort om os

Kvalitets-hjemmeside.dk er en niche afdeling af Toolmaster.dk (som startede i 2004). 

Kvalitets-hjemmeside.dk er designet til primært at henvende sig til mindre og/eller service-virksomheder som har simple behov hjemmesidemæssigt. Konkurrencedygtige priser, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Forsøg på opgør

Med Kvalitets-hjemmeside.dk forsøger vi at bryde med mange konkurrenters metoder! Ofte oplever vi kunder, der bliver snydt ved at være bundet i lang tid, betale overpris, ikke eje deres hjemmeside eller domæne, være ude af stand til at flytte deres side, have deres domænenavn taget som gidsel, får lavet en dårlig hjemmeside, eller hjemmesiden ikke kan findes på Google.

Referencer

Vi har lavet hjemmesider for bl.a. COWI, Borup Kemi, Egmont, TV2, Novo Nordisk, VisitDenmark, EuroWoman, Vores Børn, Vægtkonsulenterne, FORCE Technology, Danida, Høje-Tåstrup Kommune og DTU – men også til de helt små. Se vores hjemmeside Toolmaster.dk for flere referencer og mere om os.

Kontakt os

Få vished med et tilbud

Hvorfor tvivle når du kan vide? Få et uforpligtende tilbud og overblik over din potentielt nye hjemmeside. Så kan du føle dig sikker.

Kontakt os direkte

Har du spørgsmål til vores produkter, eller ønsker du at udvide din hjemmeside, eller har du brug for support, er du velkommen til at kontakte os.

Skal vi mødes?

Vi er beliggende i Gentofte, København. Vil du forbi til en kop kaffe og en snak om jeres hjemmeside? - Men ring eller skriv lige først :-)

Sønderdalen 7
2870 Dyssegård