Skip to main content

Brug for hjælp til redigering af din hjemmeside?

Det er ikke svært at redigere sin hjemmeside med en Page Builder. Men måske du ikke har tiden, sidder fast i et problem, ønsker prikken over i'et mm.

Hjemmeside support og undervisning

Vi ved at ikke alle har tiden eller lysten til at foretage ændringer til hjemmesiden. Derfor står vi naturligvis altid klar til at hjælpe jer med fx indholdsændringer eller helt nyt design til hjemmesiden. Her ses nogle supportmuligheder:

Hjemmeside support klippekort

Har du brug for hjælp til redigering af din hjemmeside, eller har I spørgsmål til hvordan I løser et konkret problem, er et supportklippekort den billigste og letteste måde at få svar på spørgsmål. Så er det blot at skrive eller ringe.

Køb 10 klip af 15 minutter for 2.000 kr.

Kursus i brug af hjemmesiden (online)

Ønsker I at blive eksperter i at bruge systemet og jeres hjemmeside, så I selv kan foretage alle rettelser? Så kan I med stor fordel gøre bruge vores online eneundervisning. Vi tager udgangspunkt i jeres hjemmeside.

1 times undervisning for 749 kr.

Konsulenttimer - Flere rettelser og ændringer

Har I samlet flere rettelser sammen? Eller ønsker I en større overhaling af hjemmesidens indhold? Eller ønsker I et helt nyt design til jeres eksisterende indhold?
Det er billigere at samle til bunke end at bruge klip fra klippekortet.

Prisen afhænger af hvor meget I ønsker ændret. Kontakt os direkte.

Alle priser er ekskl. moms.